з

Потпирајќи се на Хонг Конг и со седиште во Шенжен, 188金宝慱吧Aolga се придржува до деловниот концепт да биде прагматичен, ефикасен, стабилен и сигурен со кој се соочува светот уште од своето основање.Со цел да се создаде светски бренд на безбедни и сигурни високи хотелски електричнипроизводи, 188金宝慱吧Aolga им обезбедува на нашите клиенти извонредни и висококвалитетни апарати за гостопримство преку интеграција на истражување и развој, производство и продажба.

про敦函数

μ

酒店1
酒店10
酒店11
合作2
酒店6
酒店8
酒店2
酒店9
搭档1
酒店12
搭档3
201207092045502551
沙发
xhyatt-logo.jpg.pagespeed.ic_.nwwmtt6q5p
万豪酒店和度假村1