Lajme

 • 北京计划在五年内访问1,000个星级寄宿家庭宝金博188网址是多少

  PEKINI PLANIFIKONTPERHYJëNë1000Banesatëvlerësuarame yjenëpesëvjet

  Më 16 qershor, Pekini mbajti një seri konferencash shtypi për të festuar 100-vjetorin e themelimit të Partisë Komuniste të Kinës, "Pekini Promo Gjithëpërfshirëse".Në takim, Kang Sen, zëvendëssekretar i Komitetit Komunal të Bujqësisë dhe Punës së Pekinit, zëvendësdrejtor i t...
  LexoMëshumë
 • 如何选择电壶?

  sitëzgjidhninjëkazanelektrik?

  Një kazan elektrik përdoret shpesh në jetën tonë, duke përfshirë në shtëpi ose në një hotel.Kur duam ujë të nxehtë, kazani elektrik mund të plotësojë nevojat tona, por disa kazan elektrik jo standard mund të na sjellin dëm, ndaj përballë produkteve të ndryshme tëKazanëveElektrikëNëtreg,çfarëDuhetTëbëjmë?...
  LexoMëshumë
 • 如何正确使用玻璃电子重量秤CW275

  sitëpërdornisaktëPeshorenelektroniketëQelqit CW275

  Peshorja elektronike e qelqit CW275 është një peshore peshe me precizion të lartë me 4 sensorë shumë të ndjeshëm, të cilët mund të masin peshën tuaj më saktë, por duhet t'i kushtoni vëmendje përdorimit të duhur, përndryshe, pesha do të jetë e njëanshme dhedotëndikojënëmatje.pra,sitëpërdorni玻璃电子重量...
  LexoMëshumë
 • 尚未到达酒店投资的低价潮流尚未到来

  valaeçmimeveTëulëtaTëpresspimevenëhotelenëpeideminukkambërrritur

  shumëngakompanitëemëdhaThehotelevenëbotënukijanëppitjanëpërgjigjurme sukseskrizëspepidemike.porata ende ende duan t promovojnpromovojnëseese seet se所以KapurMundësinë...
  LexoMëshumë
 • 制造商如何确保吹风机的安全

  si e e e e e e esigurojnëprodhuesitsigurinëetharësesSëflokëve

  Ideja bazë e tharëses së flokëve është mjaft e thjeshtë, por prodhimi i një të tillë për konsum masiv kërkon disa mendime të vështira për veçoritë e sigurisë.Prodhuesit e tharëseve të flokëve duhet të parashikojnë se si tharësja e tyre e flokëve mund të keqpërdoret.Mëpas atapërpiqenTëdizajnojnënjnënjnëdopuktQëjetëjetëi sigurtnëshumëlojshmëlinërinërinëmëlinëmëtëgjerëtërinthical
  LexoMëshumë
 • COVID-19模式下的保加利亚酒店:如何实施预防措施

  HothetBullgareNëModalitetin covid-19:Si Zbatohen Masat Paraprake

  Pas një periudhe të gjatë pasigurie torturuese dhe shumë shqetësimesh, gropat e Bullgarisë janë gati të mirëpresin valën e turistëve të këtij sezoni.Masat paraprake në lidhje me pandeminë janë bërë natyrisht një nga temat më të diskutuara në kontekstin e Bullgarisë.Ato...
  LexoMëshumë
1 2 3 4 5 6 tjetra> >> FAQE 1/6

MerrniçmimetEdetajuara